Livi

“30 éves koromra megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék megtanulni jobban szeretni, érinteni, mint ahogy addig tudtam. Ezért keresni kezdtem a különböző, érintésekkel, érzelmekkel foglalkozó irányzatokat. Adrit és Zolit kifejezetten ajánlották nekem, hogy egy különleges masszázs-technológiával ezt tudom fejleszteni magamban. Először a kíváncsiság hajtott, leírhatatlan élmény volt. Annyira megtetszett, hogy ezt meg is tanultam tőlük, most már én is tanítom csoportoknak…”2017.05.19.

Gabi

“Amikor legelőször mentem Zoliékhoz, szégyelltem a testem, így a masszázson ruhában voltam. Sok rossz gondolatom volt magamról, hogy mit érdemlek meg mind testileg, mind érzelmileg, hogy hol a helyem a világban. Meglepő, hogy az Ikerláng masszázs által mennyi mindent átértékelhettem magamban. Kinyíltam. A 4. alkalom után már fürdőruhában feküdtem a masszázsasztalon és megtapasztaltam az olajos masszázsukat… elmondhatatlan, kicsordultak a könnyeim. Az életem azóta teljesen megváltozott, hatalmas a különbség a múltam és a jelenem között. Soha nem gondoltam volna, hogy a masszázs milyen sok mindenre használható. 2017.11.23.

Petra

“Életem egyik meghatározó utazása volt a Meditációs masszázs. Meditálni szeretek, nagyon kíváncsi voltam mit is jelenthet ez, masszázzsal összekapcsolni a kettőt…. Magánéletem egyik legmélyebb pontján találkoztam Adrival és Zolival. Az első alkalom után már sokkal lazábban tudtam kezelni a helyzetemet, a masszázs utáni beszélgetésekben sok jó irányvonalat mutattak, amik segítettek meglátni a lehetőségeimet. Az útnak még vannak állomásai, de haladunk szépen… “2017.11.28.

Tibor

“Adrit és Zolit barátok mutatták be nekem egy általuk tartott párkapcsolati tanfolyamon. Abban az időszakomban nem nagyon hittem el, hogy engem tud egy nő igazán szeretni. Zoliék két úton indítottak el. Az egyik egy gyakorlatokból álló önismereti oktatás volt. A másik pedig masszázsaikból felépített rendszer. Itt hosszan írhatnék a folyamatról, de a végeredmény számomra fontosabb: megtaláltam azt a Nőt, aki mindenben a Párom. Ami előtte 5 évig nem működött, az 3 hónap leforgása alatt megváltozott a lehető legjobb irányba.”

2017.03.14.

Timi

„Alvás-zavar miatt kerestem meg Zolit és Adrit. A masszázs után két óra hosszat nem voltak gondolataim. Délután aludtam két órát, ami elképzelhetetlen volt számomra. Átaludtam az éjszakát és ez azóta is így van. (tudom hihetetlen, én sem hinném el ha csak olvasnám …) A masszázs után két nappal még teljesen fel vagyok töltődve energiával.”

2017. 08.16.

Steve

“Nem szeretek visszajelzéseket írni, főleg mert sokszor túl nyersen tudom a véleményemet megfogalmazni de most örömmel teszem. Az első masszázsomat családomtól kaptam ajándékba Karácsonyra… Izomregressziós masszázst 60 percben…azt sem értettem mit jelent ez … szkeptikus is voltam, szóval nem irigyeltem Zolit mikor bementem hozzá az első alkalommal. Nem is igazán értettem mire lehet jó ez nekem… Maximum egy jó masszázst vártam, de sokkal többet kaptam. Néhány alkalom után észrevettem magamon, hogy csökkent a stressz bennem, nem idegesítem fel magam úgy, mint régen. Az is feltűnt, hogy várom az előre beírt szerdáimat, amikor Zoli megmasszíroz… Jobb lett a kapcsolatom a feleségemmel és a gyermekeimmel. Jobban megértjük egymást a kollégáimmal a munkámban, a stressz-szintem teljesen lecsökkent, pedig helyzetek most is vannak bőven… mégis minden valahogy más lett.” 2017.12.28.

Erika

“Én ajánlat útján kerültem Adriékhoz. Nagyon komoly migrénes fejfájással, és állandó nyaki problémákkal kerestem fel őket, amit az elmúlt 5 évben senki nem tudott helyre tenni… Elképzelhetetlenül komoly fájdalmaim voltak. 2 hónapja járok, 2 hetente !!! 1 alkalommal. Egy előre megbeszélt koncepciót vázoltak fel nekem, hogyan fogjuk ezt a helyzetet megoldani. Nagy segítség volt ebben Ákos aki a Csont és Inrakás mestere , és szépen helyreállította a csigolyákat amik a nyakamban okoztak komoly problémát, Adri pedig 2 hetente 25-30 percet kezelt (masszírozott)… mit mondhat az ember azok után, hogy 5 év kínzó fájdalom után , heti 2-3 migrénes roham után kijelentheti és örömmel le is írhatja, hogy JÓL vagyok!!! Ezt csak az tudja értékelni aki átélt hasonlót…KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!”2018.03.08.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Google+
Twitter